OM OSS

OM OSS

VAXA Økonomi ble i 2019 stiftet som et autorisert regnskapsførerselskap for å komplementere tjenesteleveransen til sitt allerede eksisterende søsterselskap VAXA Property.

 

VAXA er et uavhengig rådgivingsselskap innen eiendom. Selskapet ble stiftet i 2014 og er deleid av Clarksons Platou. Med bred og god erfaring innen utvikling, transaksjoner, drift og forvaltning er vi en sterk ressurs innenfor alle aspekter i eiendomsfaget.

 

Teamet kommer fra variert bakgrunn med solid kompetanse innen eiendom, bygg og anlegg og finans. Med et bredt nettverk av rådgivere og utførende aktører representerer vi en unik partner for våre kunder innen eiendom. Siden oppstarten i 2014 har vi hatt et sterkt fokus på utvikling av organisasjon, systemer og faglig utvikling. Dette har gitt VAXA en solid base for stor vekst i kommende år.

 

I løpet 2019 overtok VAXA ca. 75.000 kvm eiendom under forvaltning og vi vil fortsette denne veksten i årene som kommer. Fremover skal vi vokse organisatorisk og ha sterkt fokus på utviklingen av et av norges beste eiendomsteam.

 

VAXA består av tre selskaper;

  • VAXA Property AS - rådgivnings- og forvaltningsselskap
  • VAXA Drift AS - driftsselskap for våre eiendommer
  • VAXA Økonomi AS - autorisert regnskapsbyrå