Nyheter

Finn.no blir i Grensen - VAXA prosjektleder og forvalter

Finn.no skal leie lokaler i Grensen 5-7 i 13 nye år. VAXA er prosjektleder og teknisk forvalter.

Finn.no skal leie lokaler i Grensen 5-7 i 13 nye år. VAXA er prosjektleder og teknisk forvalter.

Eiendommens eierselskap Border 5-7 AS, som er et syndikat satt opp av Clarksons Platou Real Estate, har signert en leieavtale med Finn.no i Grensen 5-7. Dermed blir Finn værende på adressen de har vært siden 2006 i ytterligere 13 år.

Nå skal gårdeier gjennomføre en omfattende oppgradering av bygget med nytt inngangsparti, modernisering av kontorlokalene og oppgradering av fasaden.

– Vi har hatt en konstruktiv og god dialog med gårdeier for å vurdere hvilke kvaliteter som kan bevares /gjenbrukes, og hva som må til av oppgraderinger for å sikre inspirerende og gode arbeidsforhold for de ansatte i Finn. Bærekraft og gode kost/nyttevurderinger for å sikre en økonomisk god løsning har vært viktig, sier Anne Bruun-Olsen hos Cushman & Wakefield Realkapital, som har vært rådgiver for Finn.no

– Vi er veldig fornøyd med at Finn.no har valgt å bli værende i Grensen 5-7, og ser frem til å modernisere og videreutvikle bygget i henhold til deres behov for en ny langsiktig leieperiode, sier Pål Sandal i Clarksons Platou Real Estate AS.

VAXA har vært rådgiver med byggherre for kravspesifikasjon og blir sittende i prosjektet som byggherres prosjektleder. Prosjektledelsen blir utført som en forlengelse av den tekniske forvaltningen VAXA tok over i Q2 i år. Hos VAXA ser vi frem til et spennende prosjekt og delta gruppen som skal skape nye, trivelige og kreative lokaler sammen med Finn.no.

Link til saken hos NE her.


Siste artikler

Se alle

Ny adresse på Lysaker

Vaxa Økonomi har flyttet til nye lokaler på Lysaker!

October 10, 2020

Solbråveien 10 og 20 - nytt forvaltningsoppdrag

VAXA Property har overtatt forvaltningen av Solbråveien 10 og 20.

October 10, 2020