Våre systemer

Regnskapssystemer i skyen

Vi tilbyr regnskapsførsel og lønn i skybaserte systemer. Det gir deg som kunde tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst.PC, nettbrett eller mobil - regnskapet ditt er alltid tilgjengelig med et tastetrykk.

om systemene

Sømløse integrasjoner

Dataene dine har topp sikkerhet og systemene oppfyller høye krav til driftssikkerhet. Dessuten sparer du både tid og penger med effektive arbeidsprosesser og sømløse integrasjoner til dine andre systemer.

Kontakt oss
ekspertise på Poweroffice

Vi bruker PowerOffice Go

PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.

Mest fornøyde brukerne

Svært brukervennlig og har et godt grafisk design. Menyene er oversiktlige, og integrasjonsmulighetene er mange. I tillegg har systemet en god app-funksjonalitet som forenkler en rekke prosesser.

Høy grad av fleksibilitet

Systemet tilbyr en høy grad av fleksibilitet når det gjelder arbeidsfordeling mellom regnskapsfører og selskap og er dermed godt egnet dersom du f.eks. vil begynne å føre selv for så gå over på regnskapsfører senere.

Innebygd kommunikasjon

Det er en innebygd kommunikasjon i programmet som gjør at alle brukerne kan kommentere og diskutere sammen. Dette gjør også at regnskapsføreren vil være lett tilgjengelig om det er noe du trenger hjelp til.

Fleksibel prisstruktur

Power Office Go har også en svært enkel prisstruktur, der den rimeligste pakken ligger på kr 1500 i året. Mer om prisene finner du her https://poweroffice.no/priser/

Trenger du hjelp?

Kom i kontakt med oss

Klar til å komme i gang? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Se tjenestene våre

Hva trenger du hjelp med? Se hva vi kan levere for deg!

Se tjenester